MalinBorglin

Det här funderar jag på!

Gott nytt 2012, gott slut.. 2011

Publicerad 2011-12-31 13:12:53 i Vardagslivet

Hej Nu knyter vi ihop säcken. nu e 2011 slut. hoppas mycket på det nya året. idag saknar jag mina barn väldigt. Det känns rätt hårt när dom är borta så länge. Imorgon kommer dom hem och vardagen är åter tillbax.. Vill passa på att önska er Gott Nytt År nu... ha en trevlig afton... <3

Tänkare

Publicerad 2011-12-27 15:50:33 i Vardagslivet

Fick mig en mental snyting igår. En helt annan bild av vad som hänt och det var inte till det bättre!!

Började grubbla och tänka och fick en bekräftelse på min syn av människor. Det finns nog inte en ända ärlig själ . Inte ens din nästa.. Bästa..

Har mystid med min lilleman

Publicerad 2011-12-27 15:49:19 i Vardagslivet

Jag hämtade Liam tidigare idag, samtidigt som Max åkte till en kompis och lekte så hade jag i Liam behövd ensamtid då vi tagit en shoppingtur och lite film mys. Nu ska vi strax köra och hämta Max och åka hem igen , för jag pratade med tomten imorse och han lovade att komma lite tidigare till vår gata eftersom barnen sen åker till Småland över jul.. Får se om han hinner med oss ikväll <3

Julafton imorgon.

Publicerad 2011-12-23 22:26:48 i Vardagslivet

Mina barn har åkt. till Pappan.

det känns jobbigare än vanligt. Men idag har jag haft dem hemma. Vi har varit på Andys Lekland och sedan gick vi ner på stan. det var en väldigt bra dag och jag kommer att leva på deras kärlek nu en veckas tid.
Just nu sitter jag i Köpinge hos Josefs mamma och är propmätt, ätit massor med god mat. Gör mina skoluppgifter och funderar på när jag ska hinna färdigt min inlämningsuppgift. Imorgon, Julafton och mys hela dagen.

Vill önska er God Jul. <3

Ramlade rakt ner

Publicerad 2011-12-20 22:28:19 i Samlade Tankar

På botten igen Abk spärrade mig. från att söka lgh. pga att jag inte lämnat in borgenär. dom påstod sig skickat flera mail till mig om det men det finns inga mail från dem...

vet ej vad jag kan göra åt det. men lägenheten jag planerat att tacka ja till försvann. samtidigt så fick jag spel o ringde csn. jag får inga penga inan jul, onödigt att jag sitter och pluggar nu då,. kunde jag tagit tiden och kopplat av. samlat kraft. men ikke. mår väldigt dåligt psykiskt. och är igång och straffar mig själv igen.

jag kan idag tala om det öppet. jag vet vad jag gör mot mig själv men kan inte förmå mig att bryta trenden. behöver hjälp. Jag skadar mig själv. Inte genom att skära mig som för utan genom att piersa mig eller tatuera mig. skapa smärta. och genom att förstöra rellationer så att jag kan må dåligt över att förlora nån jag älskar, för att då finns det ett konkret svar på varför jag mår dåligt.

Jag kan annars inte hitta den exakta orsaken till varför jag mår som jag gör.. jag skadar mig även med att inte tillåta mig själv äta. josef har dock en smältande effekt på mig och jag förmår mig inte att gå imot honom. så två mackor har jag ätit idag. och det gör ont i magen av hunger nu.

lite illamående med måste jag säga, jag ser ibland även att jag inte duschar för att jag inte förtjäna att vara fin, rakar inte benen för att jag inte förtjänar att vara fin. sminkar mig inte för att då ser jag ut att må bra. och det gör jag ju inte. önskar att någon kunde förstår. och inte bara säga att de e bara att ändra sig. .. det går liksom inte. Jag ser mig själv som äcklig. och mindre värd i perioder. och det har koppling till det som hänt mig tidigare.,
Men samtidigt kan jag komma ihåg den tiden då jag älskade mig själv. och jag vill inte vara någon annan. jag vill bara lära mig själv en läxa. dose it make sense?

Sökt lägenhet.

Publicerad 2011-12-19 22:53:22 i Vardagslivet

sökt en lägenhet som jag verkligen vill ha. ser hela mitt liv ordna upp sig. håller tummana. den ingår i mina planer för 2012 nyårslöftena är följande. 1. hitta en stadig pluggplats hemma och plugga mer och i tid. 2. börja måla ackryl igen.. stora tavlor. sätta känslor på print. ha utställning. sälja mina verk om det går. 3. börja simma. promera och träna om möjlighet finns, 4 göra upp en budget. leva sunt. jag är redo 5. lära mina barn allt bus jag kan. 6. värna om mitt förhållande. älska Josef kravlöst. Och stötta honom i hans beslut. Nu vill jag att ni funderar över vart ni är påväg.? tar ni hand om erat förhållande? vad ska ni förändra till 2012?

Hej,.

Publicerad 2011-12-19 21:47:13 i Vardagslivet

Jag startade nyss upp underrubriken Sanningen på min blogg. ni söker malinborglin.blogg.se/sanningen så öppnar jag mig och låter er ta del av mitt livs händerlser. det jag gått igenom som förändrat mig, förändrat mitt liv, gjort mig starkare och absolut lärt mig allt jag idag kan. jag är mogen för att ge er alla detaljer. Jag vill dela med mig och hjälpa er förstå mig. jag är Idag Lycklig samtidigt som jag är deprimerad och Väldigt sorgsen. och det är en för mig logisk känsla. jag ska visa hur det kan, för mug vara så naturligt. och vad som gör mig lessen kontra glad och lycklig. Jag känner en sorts band till min kusin. Therese. Även om hon och jag inte talar jämt så känner jag henne i mitt hjärta. Känner hennes positiva energi och har ett behova att få ut hennes älskvärda positiva energi på papper och tar nu upp mitt målande igen. jag vill uttrycka mig på det sättet. jag känner samtidigt hennes starka vilja och hennes kämpande. Hon ger inte upp utan älskar kravlöst livet. alla dom känslorna kan jag relatera till och käna igen och hon är min länk till himmelen och till min farmor. Therese Och farmor, tillsammans med mina barn och min pojkvän ger mig motivation och styrka att älska livet som komma skall och tala högt om det som hänt.

Färgat håret

Publicerad 2011-12-15 21:24:44 i Vardagslivet

Är nyfärgad.. Fixat naglarna och har större stav i örat. Nöjd. Men även en hel hög med finnar på min överläpp .. Varför?

Tanken är väckt

Publicerad 2011-12-08 23:50:18 i Vardagslivet

Bryr mig inte om det längre. Det sårar mig inte .. Det är dags att bry sig om sitt eget. Satsa på sig själv och sin framtid. Jag är totalt utbränd. Trött och deprimerad till viss gräns .. Men jag ser ljuset i tunneln just nu, . Jag vill bli av med dig och ta mig fri. Starta om, höra rätt. Framförallt inte låta dig sätta stopp för mina drömmar.

Sv b

Publicerad 2011-12-08 17:36:45 i Vardagslivet

Dagens muntliga prov fick mig att vilja börja berätta vad som hänt igen. Insåg att det mesta av inläggen jag gjort om det här försvann för ett tag sedan. Startar upp en systerblogg till denna nu. Där alla tragiska händelser ska printas. Stay toon.. Så kommer mer info.

Kall..

Publicerad 2011-12-05 21:08:15 i Vardagslivet

Var på maxi med älsk och hittade en helt underbar pläd/filt till soffan som jag tänker lägga vantarna på så fort jag har råd.. Jag är hemskt frusen av mig nuförtiden har jag märkt.. En filt kan vara svaret på mina problem <3

Börjar om nu.

Publicerad 2011-12-05 19:35:43 i Vardagslivet

Letar efter en lägenhet.. En i lagom storlek och lagom pris .. Där vi kan slå oss till ro.. Ska även börja blogga igen .. Såfort mitt internet börjat fungera igen :*

Dag sex

Publicerad 2011-12-01 19:44:21 i Vardagslivet

Köpt en ny töjstav . En vit upp till 6 mm. Börjar nu om försiktigt för att få igenom denna staven med. Det får ta den tid det tar :)

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela