MalinBorglin

Det här funderar jag på!

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 daga...

Publicerad 2011-09-27 14:28:24 i Vardagslivet

img_9096 (MMS)

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!) Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G.!) En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.) En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma...) En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?) Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.) Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.) Den starkaste muskel i kroppen är tungan. (Hmmmmmm) Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?) Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.) En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.) En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.) Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.) Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.) Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?) Nu när du har lett minst en gång, är det din tur att sprida dessa galna fakta vidare och skicka detta till dem som du vill få att le, kanske till och med skratta!

Mår jätte dåligt ikväll, illa, spyfärdig o...

Publicerad 2011-09-20 19:51:11 i Vardagslivet

Mår jätte dåligt ikväll, illa, spyfärdig och med en stor klump i magen. Ibland hade det varit så mycket lättare att bara vara helt själv och inte behöva dividera alls med någon annan om barnen. För allt jag hör från Hans håll är , jag måste jobba, jag kan i te va ledig , jag har dåligt med pengar eller jag har inga pengar alls denna månaden!?? Hur kan det va så när man har ett heltidsjobb.!? Varför är det en självklarhet att jag sitter hemma med sjuka barn varje gång? Och varför förväntas jag ta ändringar av tider som om inget alls? Han har barnen varannan helg ... Fredag till söndag och tycker sig numera ha rätten att bryta mot våra bestämda tider och komma lite som det passar från gång till gång!! Jag vill inte mer. Han förstör våran vardag!! Han inkräktar på mitt privatliv .. Jag mår fan skit av detta .. Vill bara gräva ner mig. Jag står ensam med dem dagligen och han tror att han bara kan storma in och få oss att rätta oss efter honom. Dåligt .. Han är en lekpappa . Tar inget ansvar mer än vara an helg .. Vilket innebär bus lek sena kvällar och pizza + läsk .. Och när jag ber om ett par gummistövlar till Max så säger han , jag har inte råd denna månaden!!! Okej då tar jag väl och fixar det med då!! För vad har jag för val? Jag kan inte säga " jag har inte råd" för då går han barfota i regnet.. Blir sjuk. Så får jag stanna hemma med vård av sjukt barn . Om jag ens får ha mina barn kvar!? Nej Mattias det är inte lätt att vara förälder på riktigt. Men någon gång är det kanske dags att börja.. Sluta vara lekpappa och ta ditt jävla ansvar!!!

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela