MalinBorglin

Det här funderar jag på!

Nått mitt mål

Publicerad 2012-01-25 21:49:01 i Vardagslivet

10 mm nu.. Nått mitt mål. Känns okej. Vill ha större men då går jag över gränsen till vad som kan läka ihop självmant :0 får se.. Stannar här ett tag. :*

Trött

Publicerad 2012-01-15 23:08:50 i Vardagslivet

Nöjd med helgen. Den gick fort. Men lördagen kunde knappt varit bättre.. Livemusik, sjukt god grillbuffe och lagom många drinkar i super mysig miljö.. En lyckad kväll ..

Det blåser igen

Publicerad 2012-01-12 15:37:54 i Vardagslivet

Tror det är storm nr 5 el 6 denna vintern nu. När vi brukar ha en stor om året eller vart annat år.. Vart är vi Påväg? Jag börjar bli orolig..

Idag är en sådan dag

Publicerad 2012-01-05 11:17:45 i Vardagslivet

Idag saknar jag min Morfar, hur han sken upp när man träffades och hur han alltid var så omtänksam. Saknar att få gå vid hans sida och bara prata om allt och inget. Och jag saknar den tiden då jag fick höra hans undernara röst i andra ändan av telefonen när man ringde dit. Jag saknar min morfar..

Han lixom bara försvann på en minut , utan den minsta förvarning..
Han fick aldrig träffa mina barn.. Det grämer mig mest av allt.. Jag hade bara nån månad kvar till Max föddes, och morfar lämnade oss för tidigt.. Han hade älskat mina pojkar, precis som mina pojkar hade älskat honom...


Jag saknar min Farmor.. Hon försvann lika snabbt hon. Förstår inte varför dom lämnar mig så. Eller oss. Farmor var en liten ängel . Jag kan höra hennes röst i mitt huvud jämt. Hennes skratt och som om det var igår , kan jag höra henne den gången när jag var liten och hon blev riktigt arg på mig. Arg för att jag klättrade ovanpå trappen till källaren ..

Jag saknar heller kramar och jag saknar hennes engagemang i saker. Framförallt kan jag inte äta brunsås längre för ingen smakar någonsin som farmors..

Jag satt på maxi i deras restaurang häromdagen och i kassan längst ner i gången står en liten tant och packar i son kasse och jag fastnade och stirrade på henne. Hon såg prescis ut som min farmor, jag blev rädd, skakig och yr.. Sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på henne. Jag vill ha henne tillbax. Jag var inte redo ..Jag var inte redo, att låta dem gå.
Låter kanske själviskt. Men jag vill ha dem tillbax ..

Lgh

Publicerad 2012-01-03 21:57:44 i Vardagslivet

Tittade på en lägenhet idag. Blev förälkad. tegelvägg inomhus. gammal stil med högt i tak. Öppen planlösning med slitet trägolv och en litet litet kök med träfärgade lukor. gammalt. mysigt. personligt.

Tackade ja, men jag står inte först i kön.
får svar imorgon.. håller alla fingrar och tår och hoppas.
samtidigt så börjar jag drömma om mina mysiga kvällar i soffan med te och filt. ensamheten , friheten och tystnaden när  barnen somnat. Och den mysiga stämningen när vi tre helt ensama umgås i vårat eget hem.

Jag får upp hoppet och planerar med möbler.. Mycket väl medveten om att jag kommer falla hårt imorgon när jag får ett nej. men jag kommer upp igen.

Just nu vill jag bara hoppas att den blir min.
och blir den min. så ska det planeras, sorteras och packas som bara den...

Hittat ett nytt hem åt min prinsessa

Publicerad 2012-01-03 21:42:34 i Vardagslivet

Bellami ska flytta till Ljungby igen.
älskade Johanna offrade sig att ta sig an bella men ikväll kom det perfekta budet då Mattias mormor som är helt underbar och perfekt för bella, ville ha henne. så om en vecka plus nån dag så åker hon.. och barnen har nära till att hälsa på henne när dom än vill.

<3

Bellami bus

Publicerad 2012-01-02 22:30:02 i Vardagslivet

Behöver hjälp med omplacering av hund.. Min älskade bellami behöver mer tid och mer kärlek än jag har att erbjuda henne.. Vet ni om något bra hem åt henne. Någon barnfamilj eller äldre som behöver en kamrat att dela dagarna med.. Hon måste få en trygg plats att njuta av livet .., snälla hör er för!!

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela