MalinBorglin

Det här funderar jag på!

Hen

Publicerad 2012-03-30 08:12:53 i Vardagslivet

"Hen kan du va själv, jävla GubbKärring"


Det var verkligen dagens vettigaste mening . Varför har fet helt plötsligt blivit fel med kön. Vad är all denna energi på kvinnor och män . Ena stunden är det fel att va med någon av samma kön nästa stund suddar man bort hon och han ...? Är det att sudda bort problemet? Är det så att vi är i denile..
Homosexualiteten kan inte finnas om inte könen finns ...

Idag är jag fan ledsen

Publicerad 2012-03-09 06:31:38 i Vardagslivet

Ett år sedan min farmor lämnade mig och det är påtagligt idag . Känner olust och går igenom hela händelsen om och om igen . Höll i hennes hand in i det sista och önskade att allt skulle bli bra. För det var inte rättvist. Det fanns så mycket mer att säga. Jag är så glad att det sista jag sa till henne var att jag älskar henne så mycket . Och jag är så stolt över att hon fått träffa mina barn . Hon älskade dem. Hon sken upp bara hon såg dem, pratade om dem eller fick höra om dem .
Ibland hör jag hennes röst när jag är ensam, hennes skratt och hennes berättelser. Ibland kan jag höra henne ropa mitt namn från ett annat rum..


Fan vad jag saknar henne . Min farmor .
Jag älskar henne så..

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela