MalinBorglin

Det här funderar jag på!

Drömmer

Publicerad 2011-11-28 22:44:21 i Vardagslivet

Sitter och drömmer mig bort. Läser om trädgårdsutbildningar och tänker på hur roligt det hade varit att läsa en sådan utb. Men direkt när jag släpper informations sidan med blicken väcks oron över att det kanske inte är möjligt eftersom mina prinsar måste ha det bra. Det är ju prio ett. Möjligheten att kunna pendla ner är bortblåst nu. Oron övergår i ångest och förtvivlan. Kommer jag bli tvungen att flytta barnen från deras dagis . Hur kommer dom i så fall anpassa sig med nya vänner? Hur vet jag att vi kommer trivas där? Måste jag tvinga dem flytta igen sedan? Usch vad jobbigt!? Kanske just för att det var så jobbigt för mig när jag var med om den där brytande flytten. Tas ur min trygga klass och från mina kompisar. Slängas in i en ny , välsvarvad massa som ny utifrån. Det var hemskt. Vill aldrig utsätta mina hjärtan för det. Och andra sidan vill jag kunna ge dem allt i världen. Men jag känner i te mig dragen någonstans . Jag hittar inget hem??

Dag fyra

Publicerad 2011-11-28 18:37:34 i Vardagslivet

Svullnaden har lagt sig och hela staven gled igenom. Nu är det dags att köpa större stav. Ska dock låta läka innan jag töjer igen :) detta går bra ...

Håller på att gå in i väggen

Publicerad 2011-11-28 18:33:58 i Vardagslivet

Har blivit för mycket. Är deprimerad, fått tillbaka mina ångest och panik attacker. Känner att blir det ingen ändring nu. Så kommer jag art gå in i väggen. Bli totalt utbränd. Jag älskar att gå i skolan nu. Jag brinner för varje lektion, suger i mig kunskap och deltar aktivt i diskussioner. Men jag hinner inte med alla arbeten. Jag har massor av idéer och motivation till att skriva och göra arbetena. Men ingen tid , jag har 100 grejer att göra. Och allt är prio 1. Finns ingen möjlighet att välja bort något. Så jag ber allt jag kan om en gnutta styrka. För ska jag komma ur eller igenom det här. Så måste jag ha ett mirakel. Även tänkt sälja av alla mina grejer och flytta till en etta ned kidsen ett tag. Vi vill ha det bra. Vi behöver spara pengar och vi behöver framför allt komma bort härifrån. Vi vill ta tag i vårt liv . Jag är verkligen överlycklig över att mina killar finns här hos mig <3

Dag tre

Publicerad 2011-11-27 10:56:23 i Vardagslivet

Töja örat. Det är svullet nu. Ömt. Har set för läkning och vid tvättningen i morse var det en aning torkat var och blod men inte mycket alls. Torkade med steril tvättlapp och det var borta på ett drag. Det har väl blivit för att man skaver runt på det under natten. Nu är det bara att fortsätta tvätta och hålla det rent så det läker snabbt. Sen är det dags att töja en mm till :)

Dag två

Publicerad 2011-11-26 18:40:46 i Vardagslivet

Töja örat .. Kommit halvvägs på denna staven.. Kanske uppe på två mm .. Den går till tre sen byter jag stav .. Nu ska den få vara i några dagar som den är så att det läker ordentligt innan jag töjer igen.. Det går bra detta!!

Dag ett

Publicerad 2011-11-25 13:35:32 i Vardagslivet

Börjar töja på mitt öra idag. Börjar med en stav som töjer till 3 mm. Tar det sakta. Fick bli örat först eftersom en jätte förkylning drabbade mig och jag är inte i rätt kondition att Pirca mig nu..

Kaos

Publicerad 2011-11-16 15:50:36 i Vardagslivet

Kan inte ens säga att det är ett organiserat kaos..
för jag e helt maktlös just nu.. mina grejer är överallt.. jag har tonn med saker att göra och massor av skolarbeten och prov att ta tag i.. men det går segt nu...

igår slutförde jag mitt muntliga i naturkunskapen och idag lämnade jag i det skriftliga på den biten. skrev ett prov i Excell idag som kändes som om det gick bra..
fic även tillbaka ett samhällskunskapprov om FN/EU som jag fått VG på.. känn okej.. jag e nöjd.. i kaoset..

imorgonbitti kl 8.00 är en nationellt prov i svenska.. därför tänkte jag kvällen till ära ägna mig åt just svenska uppgifte som ska in och göra min lärare stolt över mig..=) haha-.. för än så länge ligger jag back med uppgifterna där japp!!

de va väl det jag har just nu.. får återkomma med mer känslorsnart...
lovar att ta tag i bloggande när mitt internet är tillbaka.

puss

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela