MalinBorglin

Det här funderar jag på!

Datorkunskap

Publicerad 2011-08-29 13:36:12 i Vardagslivet

det känns helt bedrövlig att sitta och lyssna på allt om datorer som jag ändå växt upp mitt inne i. det ända nya jag drar på mig är nyheterna inom operativsystemet av modern tid då vi arbetar med windows 7 och jag har varit med sedan windows 95, 2000 och Xp. men jag behövde ju betyget så kan se detta som en rolig grej. fast roligt? väldigt enarverande.
måste påstå att jag kan detta!

Liam har Börjat på StorabarnsAvd.

Publicerad 2011-08-19 15:09:34 i Vardagslivet

Ja min lille påg är nu ingen bebis längre.
jag har officiellt ingen bebis längre.
Liam han började på storabarns avdelningen i Onsdags och trivs suvuränt bra.
han e som fisken i vattnet. det vill säga på hemma plan.
han har inte varit så intresserad av att gå på pottan tidigare eller att ens vara utan blöja men nu kommer det med ..
stora killen <3

Jag Älskar dig!

Publicerad 2011-08-19 14:48:30 i Vardagslivet

Söndag Morgon. tidigt på Morgonen kom Josef hem från Halmstad. och jag bemöts av ett Underbart "jag Älskar dig" blev varm i hela kroppen eftersom jag känner att Jag älskar honom uppriktigt nu och för att jag var redo att ge en likvärdig respons.. det kändes som om jag var riktigt omtyckt för första gången på väldigt länge.
För sanningen att säga så var det aldrig såhär Med Mina Barns Pappa.. tråkigt nog när man tråkigt nog om man tänker tillbaka på det.

Det ärliga versionen av Josef är att Han bryr sig väldigt mycket om hur jag mår, han diskuterar saker och han framförallt vill umgås med mig jämt. han vill att jag deltar och hänger med och vi har väldigt kul ihop. han är inte bara den jag älskar och håller varmt om hjärtat utan han är även en utav mina närmaste vänner. en helt underbar vän faktiskt.

Idag stundande Helg har jag "röven full" av arbete att ta i tu med. och de kommer bli tufft.. men ska fixa det med. är det någon som är bra på broschyrer och tryck är det jättetacksamt att höra av sig..
Har en vecka kvar på NTI distans. och idag började jag skolan inne i stan igen med en Religions klass B.. och det kändes suvuränt bra. Kämpar vidare. och är beslutsamt målmedveten. jag ska klara detta.. Fan med..!!!
Så där har vi helgen räddad med skolarbete. och planering inför skolstarten för resterande kurser på måndag.
Och en sak till ..
Jag Älskar Verkligen Josef, Av hela mitt Hjärta.

Minsann nu har hjärtat åkt till Lidköping ...

Publicerad 2011-08-05 18:22:52 i Vardagslivet

img_2765 (MMS)

Minsann nu har hjärtat åkt till Lidköping , spelning ikväll. Växjö imorgon. Jag saknar honom redan men det  är nyttigt att sakna och längta efter varann :) jag ska ta tillvara på helgen och skicka in uppgifter till skolan och fixa så det blir gjort. Imorgon ska jag, Max , Lion och frugan på bio och se nya Bilar filmen .. Mys mys..  Söndag ska Max på kalas hos sin kompis David ..  Nu tar vi helg.  Lycka till älskling <3 vi ses snart

Jag har stora Planer

Publicerad 2011-08-04 10:16:18 i Vardagslivet

Idag har jag kommit i underfull med att mina ambisioner är större än såhär...
ska lägga om mitt ekonomiska levande. och planera mina studier i allra högsta grad.
här tänker jag inte bo kvar särskillt länge.. men Mina Barn Och min Man tänker jag ta med mig...
Men först, spela lite Redalert.

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela