MalinBorglin

Det här funderar jag på!

jag ligger i soffan och gnolar lit

Publicerad 2010-01-18 09:55:31 i Vardagslivet

78114907121f6ad4271782f74d83ae73.png

jag ligger i soffan och gnolar lite på ljus jag ska beställa. Ljusen härifrån är underbara. Håller doften jätte bra. I love. Jo så när jag låg här och drömde mig bort bland alla dofter så kom jag på att det bästa sättet att banta måste ju vara med en diet bestående av något man inte tål. Om det finns något ens mage inte klarar av? Ah jag ska fundera vidare på det här och så ska jag göra klart min order. :-) med ljus och grejer och skicka över den vill anette. <3

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2010-01-18 13:09:07

Jag älskar oxå dom ljusen. Luktar underbart gott. Tråkigt att dom är så dyra bara. Fast doften håller ju mkt bättre än ikeas billiga. Har du provat Cambridge soppor? Dom funkar jätte bra. Jag äter dom nu och har gått ner några kilon. Mina gravkilon är borta nu:) Så nu kan jag jobba på min vanliga övervikt. Kolla på www.annelies.se så hittar du information om sopporna. Om du ska beställa så ta inte sopporna du värmer, dom är hemska. Milkshaken är god.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-01-18 16:59:28

Vännen!! Börja med att älska din kropp som den är nu, annars går du inte ner alls! Då blir du bara en evig kamp! Så gjorde jag och efter det rasade kilona!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Borglin

Pluggar på Högskolan i Kristianstad. Till landskapsvetare. För övrigt Gillar jag läsa om global miljö, påta i trägården och umgås med mina söner och mina vänner. Ska jag lyssna på musik då är det rock som gäller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela